Ivetas Feldmanes citāti par ceļu pie sevis, savas dvēseles ceļojumiem (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Uzņēmēja, māksliniece Iveta Feldmane jau labu laiku vairās no sabiedriski aktīvas dzīves, ko pati skaidro par laika veltīšanu sev, saviem dvēseles ceļojumiem. "Un tagad es nāku atpakaļ pie sevis. Es ļoti labi apzinos, ka mēs pa vienam atnākam un pa vienam aizejam no šis dzīves. Es dzīvoju savu vienīgo dzīvi un gribu atļauties to darīt tā, kā gribu," žurnālā "Ieva" izsakās Iveta Feldmane.

Ieklausīsimies Ivetas Feldmanes atziņās par šo laiku un iešanu pretī savai dvēselei:

*Tas, ka saproti - laiks baigi skrien.. Tad pēkšņi aptver - tagad vai nekad. Visu vai neko. Jā, tas noteikti ir mans brīvības solis. 

*Tā jau ir paša izvēle - cik dziļi pie saknes paņemsi savus notikumus. Tas ir arī darbiņš ar sevi - izjust un izdzīvot savu laiku. 

*Sociālie tīkli ir uzmanības deficīts. Vientulības izpausme. Es uzskatu, ka cilvēkos tās ir lielas skumjas. Nepiepildīta dzīve un maldi par to, ka tava eksistence tiem cilvēkiem otrā ekrāna pusē ir nenormāli svarīga.

* Ir jaunas izvēles un darbs ar sevi, bet dvēsele mums nepieder. Tā ir dāvana.

*Kad ir krīzes brīdis un viss šķiet baigi slikti, tad ir tā - vispirms izskaiti līdz desmit un tad saproti, ka jau pēc stundas būs mazliet labāk. Pēc tam sev pasaki, ka kaut kā jānodzīvo līdz vakaram, tad līdz nākamajam rītam... Un tā pakāpeniski tiec uz priekšu.

Vairāk lasi žurnālā "Ieva".

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu