Otrdienas horoskops: kas tevi šodien sagaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Šodien tev būs grūti atzīt, ka ir kāds, kurš ir zinošāks, spējīgāks par tevi profesionālajos jautājumos. Godkāre var mudināt celt degunu debesīs, kļūt nedaudz iedomīgam. Centies it visā ievērot mēru!

VĒRSIS Iespējams, tevi šodien gaida neplānots brauciens. Kādam Vērsim tas būs izklaides ceļojums, savukārt citam komandējums. Lai vai kā, diena solās būt krāšņa, pilna ar atmiņā paliekošiem notikumiem.

DVĪŅI Par darbu domāsi ļoti nosacīti, jo galveno uzmanību veltīsi mīlas frontei, jo īpaši spilgti tas izpaudīsies to Dvīņu starpā, kuri nesen iepazinušies. Saskarsmē ar apkārtējiem būsi draudzīgs, pretimnākošs.

VĒZIS Tas, vai gūsi panākumus, vai skaudīgi noraudzīsies, kā to dara citi, būs atkarīgs tikai no paša centieniem, spējas uzņemties iniciatīvu. Būs svarīgs ne tikai zināšanu apjoms, bet arī prasme pasniegt sevi.

LAUVA Tevī modīsies vēlme apliecināt savas radošās dotības, pierādīt, ka esi spējīgs radīt ko patiesi interesantu un paliekošu. Šis ir zīmīgs brīdis reklāmas un izklaides lauciņā strādājošajām Lauvām.

JAUNAVA Noteikti nebaidies uzņemties līdera lomu, nākt klajā ar jaunām idejām un arīdzan, veidot savu komandu, lai tās īstenotu. Darbs paņems visu tavu laiku un enerģiju, mājas dzīve var palikt novārtā.

SVARI Darba lietās šodien var valdīt haoss, neprognozējamība. Esi savaldīgs, neļauj sīkajām nebūšanām izsist sevi no līdzsvara. Dienas izskaņā pavadi laiku kopā ar mīļoto, tas jūtami nomierinās tevi.

SKORPIONS Ikdienas likstas spēsi uzlūkot no netradicionāla, filozofiska viedokļa, kurš ļaus daudz ātrāk rast risinājumu sasāpējušajiem jautājumiem. Saskarsmē ar mīļoto būsi patiesi romantisks.

STRĒLNIEKS Tavam ārējam veidolam piemitīs īpaša aura, kura burtiski kā magnēts piesaistīs apkārtējo uzmanību. Šis ir lielisks brīdis, lai dotos uz pārrunām, prezentētu savas nākotnes idejas, izceltos pūlī.

MEŽĀZIS Kāds Mežāzis sāks jaunas attiecības un ātri vien atskārtīs, ka vecās sāpēs ir izgaisušas un sirds ir gatava jauniem piedzīvojumiem. Darba lietās zināsi savu vērtību, pratīsi lieliski nostādīt savas intereses.

ŪDENSVĪRS Paviršība var radīt paliekošas sekas, tāpēc esi apzinīgs, ja tev priekšā stāv nopietnāki darbi! Esi atvērtāks pārmaiņām, ļauj, lai tavā dzīvē ienāk nepieciešamās novitātes, un ieklausies savā sirdsbalsī.

ZIVIS Nejūtoties īsti pārliecināts par kādu lēmumu, droši meklē pazīstamas personas atbalstu, padomu, tikai pārliecinies, ka šim cilvēkam patiesi piemīt zināšanas vajadzīgajā jomā. Esi piesardzīgs pie auto stūres.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu