Mājokļi tiem, kas tīko pēc mūsdienīgas un krāsainas vides

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Dzīvesvietas iekārtojums ir ārkārtīgi svarīgs un katram individuāls. Viens dod priekšroku neitrāliem toņiem un vienkāršām mēbelēm, cits izvēlas daudzveidīgu krāsu gammu un spilgtus interjera priekšmetus. Ja esi no tiem, kam vairāk pie sirds iet otrais variants, nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv aicina iepazīties ar diviem pārdošanā esošiem mājokļiem, kuros no garlaicības nav ne miņas.

Krāsām piepildīta ģimenes māja Dreiliņos

Šajā 520 kvadrātmetrus plašajā privātmājā var saskatīt teju visas varavīksnes krāsas, kas tai piešķir dzīvespriecīgu un mājīgu auru. Katrā telpā dominē cits tonis, kas veiksmīgi mijiedarbojas ar modernajām mēbelēm. Mājoklim ir ērts plānojums, kuru atzinīgi novērtēs ģimenes cilvēki.

Foto: city24.lv

Pirmajā stāvā izvietota plaša viesistaba, virtuve ar lielu ēdamgaldu, kabinets, viesu labierīcības, apkures katla telpa, terase un garāža divām automašīnām. Otrajā stāvā atrodas četras guļamistabas, divas vannas istabas un garderobes telpa, savukārt trešajā stāvā – sporta zona. Tāpat izveidots apkurināms pagrabs, kurš var lieti noderēt, piemēram, rotaļu istabas izveidei. Ieskaties ģimenes mājā Dreiliņos!

Foto: city24.lv

Pārdomāta dizaina mājoklis Berģos

Ņemot vērā ārkārtīgi lielo pieprasījumu pēc nekustamā īpašuma Berģos, šī 220 kvadrātmetrus lielā privātmāja liksies pievilcīga daudziem, kas ir jaunas dzīvesvietas meklējumos Pierīgā. 2017. gadā mājoklī veikts kosmētiskais remonts, kas ietvēra augstas kvalitātes apdares materiālu, gaismas ķermeņu, santehnikas, kā arī mēbeļu iegādi, veidojot gaumīgas, pārdomātas dzīvesvietas tēlu.

Foto: city24.lv

Piemājas teritorijā ir uzstādīts bērnu rotaļu laukums, batuts un šūpoles. Tāpat izveidota barbekjū zona ar grilu, dārza mēbelēm un īpašu ugunskura vietu. Arī šo īpašumu varētu nosaukt par ģimenēm draudzīgu, ne vien paša mājokļa, bet arī pateicīgās lokācijas vietas dēļ. Rajons, kurā tiek pārdots skaistais īpašums, ir kluss un ar labiem kaimiņiem. Tuvumā ir izglītības iestādes, doktorāts, pārtikas veikals, restorāns un pludmale. Ieskaties pārdomāta dizaina mājoklī Berģos!

Foto: city24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu