Tramps: Pasaules līderi smējās ar mani, nevis par mani (1)

TVNET/CNN
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SIPA/Scanpix

Šonedēļ uzstājoties ASV Ģenerālajā asamblejā, ASV prezidenta Donalda Trampa izteikumi par viņa administrācijas sasniegumiem sasmīdināja zālē sēdošos - pasaules valstu līderus un diplomātus. Drīz pēc tam Tramps paziņoja, ka viņi esot "smējušies ar" Trampu, nevis par viņu.

Tramps ANO Ģenerālās asamblejas priekšā sacīja, ka viņa administrācija nepilnu divu gadu laikā esot paveikusi "vairāk nekā gandrīz jebkura cita administrācija mūsu valsts vēsturē". Zālē atskanēja smiekli. 

"Tādu reakciju nebiju gaidījis, bet tas nekas," noteica Tramps, pēc kā smiekli pastiprinājās. Pēc tam Tramps turpināja runu.

Vēlāk preses konferencē uz žurnālistes jautājumu, kāpēc, pēc Trampa domām, viņa runa izpelnījās šādu reakciju, Tramps tās nodēvēja par "viltus ziņām". 

"Es biju vienā telpā ar ļoti profesionāliem cilvēkiem, kas ir vai nu no citām valstīm, vai arī no ANO. Ar cilvēkiem, kas daudz neaplaudē, nesmaida. (..) Viņi nesmējās par mani, viņi smējās ar mani. Mums bija jautri. Tā nebija smiešanās par mani," teica Tramps. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu