Vēlēšanu nakts kopā ar Mārtiņu Dauguli TVNET tiešraidē jau sestdien. Pievienojies! (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Aizvadīts spraigais priekšvēlēšanu laiks - tas bijis krāsains, solījumu pārpilns un apdullinoši skaļš.

Portāls TVNET šajā laikā gan iztaujājis potenciālos deputāta kandidātus diskusiju ciklā “Esi priekšnieks! Pieņem darbā deputātu!”, gan devis iespēju jautājumus uzdot jums, lasītāji, gan piedāvājis iespēju jums paust savu viedokli kameras priekšā.

Esam uz finiša taisnes – jau sestdien izdarīsim izvēli, kas tieši ietekmēs mūsu ikdienu turpmākos četrus gadus. 16 partijas, 1461 deputāta kandidāts – izvēles iespējas šogad nevarētu nosaukt par niecīgām.

Jau sestdien, 6. oktobrī, aicinām jūs sekot līdzi vēlēšanu norisei tiešraidē visas dienas garumā! Kopā dosimies uz vēlēšanu iecirkņiem, skaidrosim, kā balsojat, bet vakarā no pulksten 20:15 mūsu TVNET studijā Mārtiņš Daugulis uz sarunu aicinās viedokļu līderus un ekspertus, lai vērtētu mūsu izvēli, prognozētu nākotni un varbūt ieskatītos, ko par šo visu domā cilvēki, kuru viedokli parasti ikdienā negribam zināt, kā arī paviesosimies ballītēm partiju birojos.

Uz tikšanos vēlēšanu naktī tiešraidē portālā TVNET!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu