Kaut kas jauns - kedu un iešļūceņu hibrīds

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šīs sezonas sensāciju apavu modē sauc dažādi – mīļvārdiņā par “guļammaisa kurpēm”, pufīgām iešļūcenēm vai jaunāko kemperu apavu hitu. Daļēji taisnība ir visiem, jo šie apavi ir kedu un iešļūceņu hibrīds, ko daudzi kemperi iekļauj savā iecienītāko apavu kolekcijā.  

Atslēgas vārdi šeit ir vieglums, ērtums un daudzveidīgums. Šie apavi-iešļūcenes būs ideāli piemēroti kempinga vietām, lauku vai meža mājām, īsiem pārgājieniem, ikdienišķām vakara izklaidēm, dažādiem braucieniem un ceļojumiem, lidojumiem vai pat īsam skrējienam uz tuvējo pārtikas veikalu. 

Īstenam pufīgu iešļūceņu komfortam šeit pievienojas izturīga zole un ļoti ērts apavu dizains, padarot Ember Moc par pievilcīgu papildinājumu katra aktīva cilvēka apavu kolekcijā. 

Ember Moc var uzskatīt par vatēta guļammaisa un kedu mīlestības augli.

Apavu virsmu veido poliestera un zamša kombinācija, apaviem ir ūdensnecaurlaidīgs pārklājums, sportisku atlētiskumu tiem piešķir rievota ārējā zole un EVA putu starpzole. Tātad Moc būs lieliski ne tikai pilsētā, bet arī pārgājienos un lauku ārēs. 

Foto: publicitātes

Apavi ir pieejami pusnakts zilā, tumšā olīvu, ogļu pelēkā un gaišā koraļļu tonī. 

Papēža daļu var ērti ielocīt uz iekšu un valkāt apavus kā iešļūcenes, ja ātri jāaizskrien līdz pastkastītei vai jāizlec no telts. 

Uzlokiet papēža daļu atpakaļ un iegūsiet standarta apavus, ko varēsiet valkāt kā kedas un pārvietoties kilometriem tālu. Turklāt, kas Latvijas klimatam nav mazsvarīgi, apavi ļaus saglabāt kājas siltas. Moc derēs gan rudenī, gan ziemā, gan vēsos pavasara un vasaras vakaros.

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu