Pašiem savs bāriņš – 8 lietas, kas nepieciešamas veiksmīgai mājas ballītei

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Burst

Par savu personīgo bāriņu sapņo daudzi, it īpaši, kad tuvojas ballīšu un svētku sezona. Kā izrādās – savam bāriņam nemaz nav nepieciešami neskaitāmi komponenti – pietiks vien ar bāra ratiem, sīrupiem, pāris dzērieniem, augļiem un dažiem sīkumiem, kas palīdzēs pagatavot perfektu un saldu kokteili.

Nerūsējošā tērauda ledus spainis

Tērauda ledus spainis ballītēm piešķirs ne tikai elegances pieskārienu; tajā iebērtie ledus gabaliņi ilgstoši uzturēs šampanieti vēsu. Ledus spainī šampanieša vai vasarās baltvīna pudeles uz galda varēs atrasties pat vairākas stundas, neuztraucoties, ka dzērieni sasils vai pat sakarsīs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robin Baron AKA: The Baroness (@_robinbaron) on

Koka stampa

Šis savādais rīks būs nepieciešams mohito un augļu kokteiļu cienītājiem. Stampa noderēs augļu vai garšaugu samīcīšanai un sajaukšanai ar sīrupiem, kas savukārt kokteilim piešķirs izteiktāku garšu un smaržu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Steve (@sunsetturnings) on

Stilīgs mērtrauks

Gatavojot noteiktus kokteiļus ar specifiskām izejvielām, mērtrauks ir visai būtisks. Ar to ir iespējams izmērīt, cik daudz alkohola vai bāzes dzēriena, sīrupa vai piedevu liet glāzē. Lai papildinātu savu personīgo bāriņu, piemeklē vizuāli piesaistošu mērtrauku, kas būs gan  praktisks, gan dekoratīvs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Bull (@cocktails_by_tempus) on

Iecienīto glāžu paliktņu komplekts

Paliktņi noder ne tikai ballītēs – tie arī ikdienā rotā kafijas galdiņu un virtuvi. Kartona, koka, plastmasas vai stikla paliktņi pasargās galdu no skrāpējumiem, dzērienu pilēm un šļakatām.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jonathan Adler (@jonathanadler) on

Kokteiļu karote

Šis kokteiļu gatavošanas rīks nav obligāts bāra komponents, taču dažkārt patiesi spēj atvieglot kokteiļu gatavošanu. Garā kokteiļu karote noderēs, ja gatavosi martini vai viskija kokteili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quies Designs (@quies___) on

Šampanieša glāžu komplekts

Glāzes noderēs vienmēr, tāpēc tās būs nepieciešamas, pat ja negrasies ieviest savu personīgo bāriņu. Iegādājies vismaz divas īpašas šampanieša glāzes, kuras varēsi izmantot Vecgada svinībās, izlaidumā, Ziemassvētkos vai kādā dzimšanas dienā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @helenhipp on

Veclaicīga izskata kristāla imitācijas glāzes

Šādas glāzes noderēs pat tad, ja no grādīgajiem dzērieniem atturies, – glītas un gaumīgas glāzes lieliski izskatīsies gan uz bāra galdiņa, gan arī tās droši varēs izmantot kā parastas sulas glāzes. Veikalos piemeklē kristāla imitācijas stikla glāzes, kas radīs elegantāku “piesitienu” ballītei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CB2 (@cb2) on

Kokteiļu šeikeris

Kokteiļu šeikeris ir svarīga lieta, ja gatavojies izmēģināt dažādu klasisko kokteiļu receptes. Šeikerī parasti tiek sajauktas tās kokteiļu sastāvdaļas, kas savā starpā ir grūti sajaucamas, piemēram, liķieri ar citronu sulu. Tāpat arī miksēšanas laikā kokteilis tiek atvēsināts, jo jaukšana notiek uz ledus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @buckley.hill on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu