Rīgā autobuss nāvējoši notriec gājēju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Evija Trifanova/LETA

Vakar Latvijā reģistrēti 100 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens, bet cieta vēl 22 cilvēki, informēja Valsts policija.

Vakar ap plkst.8 no rīta Rīgā, Abrenes ielā, 1964.gadā dzimis vīrietis pakļuva zem braucoša autobusa "Mercedes-Benz" riteņiem. Vīrietis no gūtajām traumām notikuma vietā mira.

Vakar 14 cilvēki cieta ceļu satiksmes negadījumos Rīgā un tās apkārtnē, bet pa četriem Latgalē un Kurzemē. No cietušajiem seši bija gājēji.

Vakar par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi desmit autovadītājus: sešus - Zemgalē, divus - Rīgā, bet pa vienam - Vidzemē un Latgalē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 193 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīts 41 autovadītājs, Zemgalē - 50, Vidzemē - 41, Kurzemē - 35, bet Latgalē - 26 autovadītāji. Rīgā divi vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 529 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu