Pagraba pārvērtības - no virtuves pagrabstāvā par industriālā stila alus brūvētavu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Unsplash

Ikvienu vīrieti priecētu sava "neaizskaramā teritorija", kur pavadīt laiku ar labākajiem draugiem, baudīt stiprākus dzērienus un uzspēlēt biljardu vai vismaz zolīti. Tā, lūk, kāds vīrs Mičiganas štatā, ASV, savas mājas pagrabu pārvērta par nelielu alus brūvētavu un izklaides zonu, vēsta interjera portāls "Houzz.com". 

Pirms dažiem gadiem kāds amerikāņu pāris vērsās pie interjera dizaineres Kitijas Goldingas ar savādu lūgumu - pārvērst pagrabu par īstu veču atpūtas zonu, kur mājas saimnieks varētu pievērsties alus brūvēšanas hobijam visa gada garumā. "Tas bija pirmais projekts, kurā man vajadzēja izveidot pilnībā funkcionējošu brūzi. Tā kā šī nav rūpnīca, bet parastas privātmājas pagrabs, lielākās raizes bija par gaisa apmaiņu - pirms sākām ierīkot tehniku, parūpējāmies par jaudīgu ventilācijas sistēmu," stāsta dizainere.  

Pirms lielās pārbūves pagrabā atradās neliela virtuve un ēdamzona, kas nederēja mājas jaunajiem īpašniekiem. Renovācijas procesā tika mainīts teju viss telpas zonējums, remontēta pagraba vannasistaba un noliktava, kā arī dizaineri atbrīvojās no piekaramajiem griestiem. Kopumā pagraba renovācija ilga veselu gadu.

 

Virtuves letes vietā tika uzstādīta iespaidīga bāra lete ar ķiršu koka virsmu, bet uzreiz aiz tās ierīkoja alus brūvēšanas tehniku. Visu pagrabstāva interjeru dizainere Kitija Goldinga ieturēja industriālā stilā - šeit atsedzas krāsota betona grīda, neapstrādāts koks, dekori ar rūsas efektu, bet krāsās dominē melnais, pelēkais un dabas toņi. 

Tika labiekārtota arī vannasistabas, atpūtas zona, vēl pagrabā tika ierīkotas divas viesu guļamistabas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu