Kemerovas traģiskā ugunsgrēka lietā aizturēti vēl trīs cilvēki

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Saistībā ar šā gada marta traģisko ugunsgrēku Krievijas pilsētas Kemerovas tirdzniecības centrā “Zimņaja višņa” aizturēti vēl trīs cilvēki, ziņo Krievijas medijs “Meduza”.

Kā aģentūrai TASS pavēstīja situāciju pārzinošs avots, šobrīd tiekot lemts par drošības līdzekļa piemērošanu visiem aizturētajiem.

Savukārt kā liecina aģentūras “Interfax” rīcībā esošā informācija, diviem no aizturētajiem izvirzītas apsūdzības kukuļdošanā lielā apmērā, bet trešajam – kukuļņemšanā lielā apmērā.

Kā aģentūrai TASS pavēstīja informācijas avots, viens no aizturētajiem ir bijušās Kemerovas apgabala Būvniecības uzraudzības pārvaldes vadītājas Tanzilijas Komkovas dēls.

Foto: Reuters/ScanPix

Pati Komkova ugunsgrēka lietas izmeklēšanas gaitā tika aizturēta jau iepriekš.

“Zimņaja višņa” lietā iepriekš aizturēti kopumā 12 cilvēki. Viņi visi šobrīd atrodas apcietinājumā.

Kā vēstīts, 25.martā ugunsgrēkā Kemerovas tirdzniecības centrā "Zimņaja višņa" dzīvību zaudēja 60 cilvēki. Lielākā daļa no bojā gājušajiem bija bērni.

VIDEO: Izdegušās Kemerovas tirdzniecības centra telpas

Eksperti iepriekš secināja, ka traģisko ugunsgrēku tirdzniecības centrā “Zimņaja višņa” šopavasar izraisīja ēkas elektroinstalāciju sliktais tehniskais stāvoklis, savukārt par tiešo ugunsgrēka cēloni kļuva īssavienojums kādā no apgaismojuma plafoniem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu