"Rīgas satiksme" cer pārdot vairākus desmitus nolietoto transportlīdzekļu (4)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Rīgas satiksme" divās izsolēs cer pārdot vairākus desmitus nolietotu tramvaju, autobusu un automašīnu, aģentūrai LETA apstiprināja uzņēmuma pārstāve Baiba Bartaševiča.

Izsoles notiks 20. novembrī plkst. 15 uzņēmuma telpās Vestienas ielā 35. Viena no izsolēm būs ar augšupejošu, bet otra - ar lejupejošu soli. Izsole ar augšupejošu soli tiks rīkota pirmo reizi, un tajā plānots pārdot 13 vieglās automašīnas, 12 tramvajus un sešus autobusus.

Savukārt izsole ar lejupejošu soli notiks atkārtoti, un tajā uzņēmums cer atbrīvoties no 11 vieglajām automašīnām un diviem autobusiem. Transportlīdzekļi tiek pārdoti to tehniskā nolietojuma dēļ, un daļa no tiem paredzēta tikai rezerves daļu ieguvei.

Uzņēmuma mājaslapā pieejamā informācija liecina, ka vecākais transportlīdzeklis, kas tiks pārdots izsolē ar augšupejošu soli, ir 1977. gadā ražots tramvajs. Tā sākumcena ir 1697 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN).

Jaunākais transportlīdzeklis šajā izsolē būs 2010. gada izlaiduma vieglā automašīna "Volkswagen Caddy Kom". Tās sākumcena ir 1500 eiro bez PVN.

Izsolē ar lejupejošu soli tiks izsolīti divi 1997. gadā ražoti autobusi. To sākumcenas ir 6261 un 1700 eiro. Jaunākā no šajā izsolē pārdodamajām automašīnām ir 2004. gada automašīna "KIA Carnival", kas maksās 1565 eiro bez PVN. Savukārt vecākā - 1998. gada "Citroen Berlingo", kuru iecerēts pārdot par 90 eiro bez PVN.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu