Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Dienas horoskops
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Neskatoties uz to, ka darba būs daudz, tu dosi priekšroku atpūtai, izklaidei draugu kompānijā. Labprāt pievērsīsies kam radošam. Nav izslēgts, sajutīsi kāda cilvēka tev adresētos uzmanības apliecinājumus.

VĒRSIS Ja rīkosies negodīgi, neceri, ka panākumi būs ilgi, drīzāk jau ātri vien tiksi pieķerts nedarbos. Laba diena, lai pievērstos ar labdarību, pedagoģiskām aktivitātēm saistītajam.

DVĪŅI Par katru cenu gribēsi atbilst laika garam, tas izpaudīsies gan tavā uzvedībā, gan apģērbā. Darba lietās ātri vien tiksi galā ar intelektuāla rakstura pienākumiem. Savukārt ar fiziskām aktivitātēm esi piesardzīgs.

VĒZIS Vēlme visu pārlieki dramatizēt apkārtējiem var ātri vien apnikt, un šajā sakarā tev nāksies dzirdēt ne vienu vien pārmetumu. Mēģini rūpīgāk sabalansēt savas un līdzgaitnieku vajadzības!

LAUVA Nekas tev netraucēs mesties atkal jaunā avantūrā. Gan darbā, gan privātajā dzīvē vēlēsies ieviest jauninājumus. Iespējams, tiksi iesaistīts kādās intrigās, visticamāk, ar mīlas jomu saistītās.

JAUNAVA Ja esat nolēmis nodarboties ar kaut ko konkrētu, tu nedrīksti sev ļaut novirzīties no mērķa. Iespējams, kādu aizraus mīlas lietas, bet zvaigznes tomēr iesaka lielāko vērību veltīt darba jautājumiem!

SVARI Pretrunīga diena. Liksi lietā savu spēju valdīt pār cilvēkiem, bet iespējams, ka cerētā rezultāta nebūs. Ieteicams nopietnāk pievērsties savai veselībai, vari apmeklēt kādu diagnostikas kabinetu.

SKORPIONS Pievaldi savu nepacietību, šodien panākumi nāks lēnām vai vispār nenāks, bet tas nenozīmē, ka iesāktais tūlīt jāmet pie malas. Vakarā ieteicama vanna ar aromātiskās eļļas vai sāļu klātbūtni.

STRĒLNIEKS Tava sabiedrība tiks augstu vērtēta. Spēsi dot vērtīgus padomus, izcelsies ar asprātīgām piezīmēm. Centīsies izpalīdzēt ne tikai savējiem, bet neatteiksi atbalstu arī svešiem cilvēkiem.

MEŽĀZIS Šodien būs grūti prognozēt notikumu gaitu. Labāk veic ikdienišķus, pierastus darbus, nesāc jaunas lietas, atturies no līgumu parakstīšanas vai lielāku finansiālu darījumu veikšanas.

ŪDENSVĪRS Tev var parādīties nosliece vairāk plānot, filozofēt nekā darīt. Savus labos padomus dāļāsi pa labi un pa kreisi, nemaz nepadomājot, ka arī informācija dažkārt maksā lielu naudu.

ZIVIS Veiksies, ja vien ticēsi sev, panākumiem! Dienas pirmajā pusē var nākties kārtot garlaicīgas, ikdienišķas, pelēcīgas lietas. Turpretim pēcpusdienā varēsi pievērsties kam daudz interesantākam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu