"Bez kompromisiem" speciālizlaiduma tiešraide beigusies (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Raidījuma "Bez kompromisiem" speciālizlaiduma ar žurnālistu Oļegu Ignatjevu tiešraide beigusies. Galvenā dienas ziņa un centrālā sarunas tēma bija - Latvijas prezidenta Raimonda Vējoņa tikšanās ar premjera amata kandidātiem. Studijā viesojās Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes dekāns Juris Rozenvalds un "Attīstībai/Par" premjera kandidāts Artis Pabriks. Tiešraides ieraksts būs pieejams pēc dažām minūtēm.  

Atgādinām - prezidents iepriekš izteicies, ka trešdien varētu nosaukt tā kandidāta vārdu, kam uzticēs jaunās valdības veidošanu. Prezidents pēc tikšanās ar Aldi Gobzemu ("KPV LV"), Jāni Bordānu (JKP) un Arti Pabriku ("Attīstībai/Par!") nolēma valdības veidošanu uzticēt Bordānam.

"Bez kompromisiem" kopā ar Oļegu Ignatjevu ir TVNET krievu valodas versijas projekts, kas ir pirmais solis TVNET videoplatformas tālākā attīstībā. 

Otrdien, 6.novembrī, TVNET raidījuma "Bez kompromisiem" studijā viesojās bijušais Latvijas prezidents Valdis Zatlers. Intervijā žurnālistam Oļegam Ignatjevam viņš komentēja jaunā Saeimas sasaukuma pirmo sēdi, dalījās savās domās par valdības veidošanu un Raimonda Vējoņa runu.

Pilnu raidījuma ierakstu var noskatīties šeit, savukārt šeit - plašāka informācija par projektu "Bez kompromisiem".

Oļegs Ignatjevs ir pazīstams latviešu televīzijas žurnālists. Viņš vadījis ziņu pārraides un diskusijas telekanālos TV5 un LTV7. Ignatjevs saņēmis Latvijas Žurnālistu asociācijas balvu.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu