Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Dienas horoskops
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Diemžēl kāds nelabvēlis var censties likt sprunguļus riteņos, taču tu, visticamāk, izrādīsies gudrāks, veiklāks par viņu. Nebaidies atklāt viņa nelietīgo rīcību. Privātā dzīvē tev smaidīs veiksme.

VĒRSIS Tu pamazām uzņemsi vajadzīgo darba tempu, spēsi nopietnāk koncentrēties lietišķajiem jautājumiem. Nav izslēgts, pavīdēs jaunas iespējas nopelnīt. Attiecībās gaidāms jauns jūtu uzplūds.

DVĪŅI Nekļūsti pārlieku pļāpīgs, saglabā lietišķu, konkrētu nostāju it visā. Dienas pirmajā pusē būsi nedaudz nervozs, taču ap pusdienas laiku tava oma uzlabosies, kas ļaus vieglāk paveikt cerētos darbus.

VĒZIS Uzdrīksties vairāk fantazēt, ļaujies iedvesmas lidojumam. Šis brīdis ir patiesi atbilstošs, lai realizētu radošas ieceres, sakārtotu attiecību jautājumus un veltītu laiku atvasīšu dzīvē notiekošajam.

LAUVA Tavs darba spars būs gandrīz neapslāpējams. Galva būs pilna ideju, turklāt neviena no tām nebūs gatava gaidīt. Taču savā rīcībā centies būt apdomīgāks. Šodien steiga nu nekādi neatmaksāsies!

JAUNAVA Esi piesardzīgāks ar kritizēšanu, jo ar to vari ātri vien aizkaitināt līdzgaitniekus, kuru atbalsts tev šodien var būt jūtami nepieciešams. Dienas pirmajā pusē atturies apmeklēt valsts iestādes.

SVARI Šī diena vairāk piemērota personīgās dzīves sakārtošanai. Droši vari paust savas jūtas partnerim vai uzklausīt otrās pusītes atklāsmes. Darbā centies būt lietišķs un punktuāls, neatstāj vietu nejaušībai.

SKORPIONS Nav izslēgts, tev uzticēs svarīgu pienākumu, kuru uztversi ļoti nopietni. Ar savu aizrautību, degsmi spēsi radīt apkārtējos neviltotu interesi par sevi, savu personību. Vakaru velti mīļotajam.

STRĒLNIEKS Lieliski apzināsies veidus, kā panākt kāroto rezultātu. Lai ceļš uz panākumiem būtu gluds, neļaujies steigai, paviršībai. Ja risināmi naudas jautājumi, tiem vairāk piemērota pēcpusdiena.

MEŽĀZIS Vari kļūt neraksturīgi sapņains, pat izklaidīgs. Šodien nav īstais moments, lai kārtotu finansiālos jautājumus, risinātu tieslietu nianses. Zīmīgāks mirklis Mežāžiem, kuri saistīti ar mākslas jomu.

ŪDENSVĪRS Tu lieliski tiksi galā ar analītiska rakstura pienākumiem. Labās saskarsmes dotības ļaus uzturēt harmoniskas un draudzīgas attiecības ar līdzgaitniekiem. Vakars solās būt romantisks.

ZIVIS Mācēsi radīt vajadzīgo iespaidu par sevi, pārliecināt apkārtējos. Nav izslēgts, iegūsi ietekmīgu personu atbalstu. Dienas pirmā puse piemērota saimnieciskām, savukārt pēcpusdiena radošām lietām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu