Jau trešo gadu Gundega Skudriņa ar komandu novērtēta starptautiskā nozares profesionāļu konkursā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

22. novembrī radošās apvienības “Skudras metropole” komanda producentes un radošās personības Gundegas Skudriņas vadībā jau trešo reizi pārstāvēs Latvijas vārdu starptautiskā pasākumu un dzīvo notikumu festivāla “Bea World Festival” finālā, šogad tas norisināsies Portugālē. Pirms gada ar savu projektu – gastronomiskā performance “Latvian senses” - Skudras metropole ieguva sudraba godalgu kultūras pasākumu kategorijā. Šogad konkursa žūrijai tiks prezentēts Skudras metropoles projekts “Uzņēmuma Ošukalns 25 gadu jubilejas pasākums”, kam būs jāiztur ļoti spēcīga konkurence ar vēl citiem 16 pasaules līmeņa projektiem atklāšanas/svinību jeb svētku nominācijā.

“Bea World Festival” ir iniciatīva, kas atzīst un veicina izcilību notikumos un dzīvajā komunikācijā visā pasaulē, jau 13 gadus pasniedzot šo apbalvojumu kādam no Eiropas notikumiem 22 dažādās kategorijās, piešķirot arī specbalvas. Līdz šim konkursā “Bea World Festival” piedalījušies dalībnieki no 29 pasaules valstīm. Iniciatīvas mērķis ir veicināt lielu un mazu notikumu popularizēšanu, parādot to dažādību un organizatoru radošo izdomu.

Ikviens no pasākuma dalībniekiem, kurš ir ticis t.s. konkursa short-list, saņem sertifikātu, kas ir starptautiskas kvalitātes zīme un atzīts visā pasaulē. Latvijas uzņēmumam “Skudras metropole” būs jau trešais šī nozīmīgā konkursa izsniegtais sertifikāts, kas apliecina viņu augsto kvalitātes latiņu, kas spēj konkurēt vispasaules līmenī.

“Bea World Festival” kvalitāte nozīmē radošumu, inovācijas, efektivitāti, tehnoloģijas, stratēģisko komunikāciju: virkni galveno elementu, kas, apvienojumā ar visām citām "sastāvdaļām", padara notikumu par interesantu dzīvās komunikācijas pieredzi auditorijai. Uzvarēt ir iespējas ikvienam – gan lieliem, gan maziem notikumiem, neatkarīgi no budžeta, radošuma, galvenais vērtēšanas kritērijs ir radošums un inovācijas.

Konkursā piedalās gan starptautiski atzītas un atpazīstamas pasākumu aģentūras, gan arī mazāka mēroga radošie prāti, piemēram, “Skudras metropole”. Konkursa darbus vērtē starptautiska žūrijas komisija, kuras sastāvā ir pasaules vadošo korporatīvo uzņēmumu pārstāvji, dažādu valstu pasākumu asociāciju pārstāvji, kas attiecīgi uzvarētājiem piešķir starptautisku vērtējumu.

Radošā apvienība „Skudras metropole” organizē gan korporatīvus pasākumus, gan arī gastronomiskas performances. Pēdējo trīs gadu laikā Latvijas iedzīvotājiem bijusi iespēja izbaudīt performanču ciklu „Gadalaiki”, kas notika dažādās Latvijas vietās vasarā, rudenī, ziemā un pavasarī, kā arī nu jau sabiedrībā novērtēto un labi apmeklēto pop up projektu “Kafejnīca ar noteikumiem” Radošā apvienība „Skudras metropole” 2014. gadā veidojusi pop-up kafejnīcu Cēsīs, kura trīs nedēļu laikā transformējās trīs dažādos mākslas stilos. 2017. gada starptautiskā konkursā “Bea World Festival” ieguvusi sudraba godalgu par gastronomisko performanci “Latvian sesnses”.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu