Bondare ar asarām acīs: atvadīties no bērniem man bija ļoti grūti (4)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: STV

Iknedēļas raidījumā "Māmiņu klubs" gleznotāja Ieva Bondare atklāti dalās  emocijās par savu bērnu palaišanu lielajā dzīvē. Skaties, kas šajā nabassaites pārgriešanā Ievai Bondarei ir vissmeldzīgākais. 

"Palaist bērnu dzīvot savu dzīvi man bija ļoti grūti. Tas bija jāiemācās. Iemācīties katru dienu nezvanīt, nerakstīt, neprasīt, lai noskaidrotu, vai ir paēduši, vai viss viņiem ir labi.

Jāsaprot, ka tev kā mammai ir jāgaida, kad tev zvanīs, jāapslāpē sava vēlme pārbaudīt. Dēls man ir precējies, viņam ir sava ģimene un sieva, kas būs viņam dzīvē pirmā un galvenā sieviete.

Tā tam vajadzētu būt..." emocijās izplūdušās asaras noslauka Ieva Bondare, turpinot: "Nav viegli... Un meitu palaist 15 gados projām uz otru pasaules malu - Honkongu. Tas arī nav viegli. Bet tas tikai mammas norūda, iemāca un liek saprast, ka ir jāpalaiž, jāpārgriež tā nabassaite..."

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu