Velsā kaimiņš pirms nāves atstāj kaimiņu bērnam Ziemassvētku dāvanas 14 gadiem

TVNET/CNN
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter

Kad pie velsieša Ouena Viljamsa durvīm pieklauvēja nesen mūžībā aizgājušā kaimiņa meita ar lielu plastmasas maisu rokās, viņš nodomāja, ka sieviete vēlas lūgt palīdzību nelaiķa mantu šķirošanā. Taču viņu gaidīja pārsteigums - izrādās, sirmgalvis pirms nāves bija sarūpējis Viljamsa divgadīgajai meitai Ziemassvētku dāvanas turpmākajiem 14 gadiem, vēsta raidorganizācija CNN.

"Viņa teica - šīs ir dāvanas Kadijai vairākiem Ziemassvētkiem, maiss ir diezgan smags. Viņa bija diezgan emocionāla, un man kaklā bija kamols," stāsta Viljamss. "Mana sieva tobrīd caur aplikāciju "FaceTime" runāja ar savu mammu Īrijā. Es virtuvē uzliku maisu uz letes, un sievai acīs sariesās asaras un man tāpat. Viņas mamma gandrīz sāka raudāt."

"Tas bija kā Mērijas Popinsas maiss - dāvanām nebija gala. Tas ir neticams Ziemassvētku stāsts," norāda vīrietis.

Viljamss notikušo aprakstīja tvītu sērijā, kas izraisīja plašu rezonansi visā pasaulē. 

Viljamsu ģimene savā mājoklī ievācās pirms diviem gadiem. Kaimiņš Kens toreiz bija 83 gadus vecs un pirmās tikšanās laikā esot sadraudzējies ar Viljamsu suni. 

Kens sava ilgā mūža laikā strādājis par ūdenslīdēju, jūrnieku, galdnieku, inženieri un pat konditoru. "Viņš reiz izcepa kāzu kūku," stāsta Viljamss.

Ģimene atvērusi vienu no kaimiņa sarūpētajām dāvanām, kurā atradās bērnu grāmata, taču viņi nav pārliecināti, ko darīt ar pārējām paciņām. Tvitera lietotāju viedoklis dalās - vieni uzskata, ka Viljamsiem vajadzētu atvērt visas dāvanas, citi domā, ka visām nākamajām dāvanām jābūt pārsteigumam.

Viljamss pieļauj, ka dažas dāvanas Kadijai nākotnē varētu nebūt piemērotas, piemēram, diez vai pēdējās dāvanas atvēršanas laikā - 15 gadu vecumā - viņa priecāsies par maziem bērniem paredzētu spēļu kluču komplektu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu