Horoskopi 2019. gadam: Auns

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

Nākamais būs Cūkas gads, un saskaņā ar Ķīnas tradicionālo gadu skaitīšanas sistēmu tas iestāsies 2019. gada 4. februārī plkst. 23:04. Gada valdošā stihija – Zeme, krāsa – dzeltenā un enerģija - sievišķā. Tādējādi kopsummmā gads varētu būt auglīgs dažādās dzīves jomās, kā arī pietiekami dzīvespriecīgs.

Auns: Aktīvs gads, jau sākot no janvāra, gribēsi rosīties, sākt jaunus projektus. Dari kā vēlies, bet zini, ka biznesa darījumu kārtošanai gada otrā puse tomēr būs veiksmīgāka. Līdz pat pavasarim labs laiks, lai padomātu par veselības sakārtošanu, kā arī fizisko aktivitāšu sākšanu, ja līdz šim to neesi darījis. Maijā kāds cilvēks izrādīs tev savas simpātijas, iespējams, uzplauks mīlas romāns. Par gada veiksmīgāko mēnesi saistībā ar darbu varētu izvērsties septembris, savukārt atvaļinājumu ieteicams baudīt vasarā vai gada nogalē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu