Horoskopi 2019.gadam: Lauva

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

Nākamais būs Cūkas gads, un saskaņā ar Ķīnas tradicionālo gadu skaitīšanas sistēmu tas iestāsies 2019. gada 4. februārī plkst. 23:04. Gada valdošā stihija – Zeme, krāsa – dzeltenā un enerģija - sievišķā. Tādējādi kopsummmā gads varētu būt auglīgs dažādās dzīves jomās, kā arī pietiekami dzīvespriecīgs.

Lauva: Droši var sacīt, ka viss būs atkarīgs no tevis, nevis ārējiem apstākļiem, tātad, ja izrādīsi iniciatīvu, tev gads izvērtīsies pozitīvi. Kāda lauviņa pakāpsies pa karjeras kāpnēm, cita veidos savu privāto biznesu. Sevišķi veiksies tām, kas saistītas ar izklaides, tūrisma un viesmīlības jomu, pedagoģiju, darbu ar masām. Tava pozitīvā enerģija un dzīvesprieks aizraus apkārtējos, spēsi pulcēt ap sevi domubiedrus. Būsi labestīgs, nevienam neatteiksi padomu vai materiālo atbalstu. Decembris var nākt ar patīkamiem pārsteigumiem, varbūt tavi labie darbi atmaksāsies un tu tiksi paaugstināts amatā vai ielūgts viesoties pie kāda ārzemēs dzīvojoša cilvēka.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu