Horoskopi 2019. gadam Jaunava

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

Nākamais būs Cūkas gads, un saskaņā ar Ķīnas tradicionālo gadu skaitīšanas sistēmu tas iestāsies 2019. gada 4. februārī plkst. 23:04. Gada valdošā stihija – Zeme, krāsa – dzeltenā un enerģija - sievišķā. Tādējādi kopsummmā gads varētu būt auglīgs dažādās dzīves jomās, kā arī pietiekami dzīvespriecīgs.

Jaunava: Ir ļoti svarīgi, lai gada sākumā tu darbotos ar pilnu jaudu, nevis bremzētu sevi, analizējot, ko darīt, ko nedarīt, un kāpēc rīkoties tieši tā. Vienreiz noriskē, un redzēsi, ka rezultāts neliks vilties! Vari atļauties jaunu ģērbšanās stilu vai matu sakārtojumu, kas parasti palīdz mainīties arī daudzām citām lietām dzīvē. Profesionālos jautājumus vari kārtot martā, maijā, septembrī un oktobrī, savukārt mīlas jomā labāk veiksies gada izskaņā. Labs gads, lai sāktu savu pieredzi nodot citiem, tas nozīmē, ka neatkarīgi no izglītības vari pievērsties pedagoģijai. Protams, vēlams paplašināt arī savu redzesloku, apgūstot jaunas mācības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu