Horoskopi 2019. gadam: Skorpions

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

Nākamais būs Cūkas gads, un saskaņā ar Ķīnas tradicionālo gadu skaitīšanas sistēmu tas iestāsies 2019. gada 4. februārī plkst. 23:04. Gada valdošā stihija – Zeme, krāsa – dzeltenā un enerģija - sievišķā. Tādējādi kopsummmā gads varētu būt auglīgs dažādās dzīves jomās, kā arī pietiekami dzīvespriecīgs.

Skorpions: Samērā riskants gads, jābūt piesardzīgam darba lietās, sportojot, sēžoties pie auto stūres vai skaidrojot ar kādu attiecības. Katrā ziņā izaicināt likteni nevajadzētu. Pavasarī aktuālas kļūs tēmas, kas skar nekustamā īpašuma jautājumus. Nav izslēgta dzīves vietas maiņa vai mitekļa labiekārtošana, jauna interjera iegāde. Sieviešu kārtas pārstāvēm patiks labi izskatīties, būs vēlme izcelties sabiedrībā, sevišķi jau vīriešu priekšā. Vasaras periodā noteikti vēlams pievērst uzmanību partnerattiecību sakārtošanai, jo rudenī priekšplānā izvirzīsies karjeras jautājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu