Horoskopi 2019. gadam: Strēlnieks

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

Nākamais būs Cūkas gads, un saskaņā ar Ķīnas tradicionālo gadu skaitīšanas sistēmu tas iestāsies 2019. gada 4. februārī plkst. 23:04. Gada valdošā stihija – Zeme, krāsa – dzeltenā un enerģija - sievišķā. Tādējādi kopsummmā gads varētu būt auglīgs dažādās dzīves jomās, kā arī pietiekami dzīvespriecīgs.

Strēlnieks: Varbūt pienācis īstais brīdis, lai kaut ko mainītu savā dzīvē. Nemeklē sarežģītus ceļus, sāc ar to, kas tev patīk, interesē, pievērsies kādam hobijam un noteikti attīsti sevi filozofiskā virzienā. Reizēm finansiālais faktors var radīt problēmas, tomēr arī ar to tu tiksi galā. Ja nepieciešama darba maiņa, dari to, ja trūkst vajadzīgo zināšanu - mācies! Tev nepatiks, ja kāds uzspiež viedokli, tomēr tai pašā laikā, ja izdotos satikt savu garīgo skolotāju, cilvēku, kas kļūtu par autoritāti, tu daudz ko iegūtu. Decembrī sajutīsi spēku pieplūdumu, varbūt vēlēsies ceļot vai ar vērienu nosvinēt savu dzimšanas dienu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu