Horoskopi 2019. gadam: Zivis

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

Nākamais būs Cūkas gads, un saskaņā ar Ķīnas tradicionālo gadu skaitīšanas sistēmu tas iestāsies 2019. gada 4. februārī plkst. 23:04. Gada valdošā stihija – Zeme, krāsa – dzeltenā un enerģija - sievišķā. Tādējādi kopsummmā gads varētu būt auglīgs dažādās dzīves jomās, kā arī pietiekami dzīvespriecīgs.

Zivis: Nozīmīgs gads, kad zivtiņai beidzot būs uzsmaidījusi veiksme, jo izdosies kā darba, tā privātajā jomā iecerētais. Protams, nevajag sēdēt rokas klēpī salikušam, aktīvi jāiesaistās visā, nedrīkst laist garām nevienu piedāvājumu. Par finansēm varēsi nesatraukties, alga tev tiks izmaksāta laikā. Toties, ja pats esi grāmatvedis vai materiāli atbildīgā persona, esi piesardzīgs. Viennozīmīgi labāk klāsies radošajiem zīmes pārstāvjiem, kā arī tiem, kuriem trāpījusi Amora bulta. Septembrī vēlams atvilkt elpu, atpūsties, vari doties uz kādu silto zemi, lai pagarinātu vasaru. Gada pēdējos mēnešos viss būs atkarīgs iestrādnēm. Tie, kas bijuši aktīvi, tagad varēs baudīt sava darba augļus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu