Atvērta jaunā t/c Alfa autostāvvieta

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
t/c Alfa jaunā autostāvvieta
t/c Alfa jaunā autostāvvieta Foto: Publicitātes foto

No 21. decembra apmeklētājiem atvērta tirdzniecības parka Alfa jaunā daudzstāvu autostāvvieta, tādējādi palielinot kopējo stāvvietu skaitu par papildu 500 vietām. Līdz ar to kopējais autostāvvietu skaits t/p Alfa sasniedz 1 660.

Jaunā autostāvvietas ēka izbūvēta trīs stāvos ar kopējo platību ~15 000 m2. Pirmajā stāvā izveidotas autostāvvietas 139 automašīnām, otrajā – 165, bet trešajā – 174.

Transporta rotācija  augšup  un  lejup  veidota  analogi  esošajai  stāvvietai, ko apmeklētāji novērtējuši kā vienu no visērtākajām. Visi jaunās autostāvvietas stāvi ir savienoti ar esošo daudzstāvu autostāvvietu, nodrošinot ērtu un jau ierastu piekļuvi tirdzniecības parka veikaliem. Savukārt piegādes transportam ir izbūvēta jauna, nodalīta iebrauktuve no Stāmerienas ielas puses.

Ērta iebraukšana jaunajā autostāvvietā ir no Stūrīša un Stāmerienas ielu krustojuma, sekojot labi pamanāmām norādēm.

T/p Alfa vadītāja Irīna Toropova atzīst: “Ir prieks, ka šīs ērtības nodrošinām mūsu apmeklētājiem tieši pirms svētkiem, kas ir īpaši piesātināts laiks gan veikaliem, gan arī dāvanu pircējiem. Apmeklējot t/p Alfa, esiet visi laipni aicināti izmantot mūsu jauno autostāvvietu, kas ir gan gaiša, gan plaša un no kuras caur 2.stāvu ir ērta piekļuve tirdzniecības centram.”

Tirdzniecības parka Alfa paplašināšanas ieceres – daudzstāvu autostāvvietas un jaunas tirdzniecības parka piebūves - būvniecība tika uzsākta 2017. gada oktobrī. Projekta ietvaros paredzēta arī esošās teritorijas labiekārtojuma pārbūve, izveidojot to funkcionālāku un mūsdienu prasībām piemērotu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu