Ziemassvētku koncerts "Ar mīlestību sirdī"!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

28.decembrī Rīgas Sv. Jāņa baznīcā norisināsies Ziemassvētku koncerts "Ar mīlestību sirdī", kurā uzstāsies populārie mākslinieki Kaspars Markševics un Jenny May. Koncerts iecerēts kā sirsnīgs, klusināts, skaistas mūzikas piepildīts pārdomu brīdis ikvienam tā klausītājam.

Programmā iekļautas tādas dziesmas kā "Tu mazā, klusā Bētleme", "Klusa nakts, svēta nakts", "Svētums mājās", "Ave Maria", "Hallelujah", "Uzsniga sniedziņš balts", “Pie Jesu”, Lai tik snieg”, “White Chritmas” un daudzas citas Adventes laikam raksturīgas dziesmas.

Foto: Publicitātes foto

Ziemassvētku laiks vienmēr ir bijis īpašs, kad nebūtiskais tiek nolikts malā, un mēs skaidrāk ieraugām un atceramies esības pamatvērtības - mīlestību, draudzību un cerību.

Koncerta galvenā ideja ir bez lieka skaļuma un trokšņa kaut uz brīdi klausītājiem dāvāt sirds siltumu un mieru, ļaut būt pie sevis, ar sevi, ieklausīties savā dvēselē un atgriezties pie sevis mājās. Muzikālais materiāls ir akustisks, trausls un emocionāls.

Jau apjomīga koncertsērija ir aizvadīta, bet priekšā vēl ir trīs zīmīgi koncerti.

Koncerti norisināsies:

28. decembrī Rīgas Sv. Jāņa baznīcā plkst.19:00

29. decembrī Jelgavas Sv. Annas evanģēliski luteriskajā baznīcā plkst.19:00

4. janvārī Iecavas Sv. Annas katoļu baznīcā plkst.15:00

Kaspars Markševics par svētkiem: “Ziemassvētki ir laiks, kad viss šķiet paliek daudz trauslāks un maģiskāks. Man šis ir ģimenes laiks, jo pasaulē starp Ziemassvētkiem un Jaunā gada svinībām dzima mana pirmā meita Paula. Ja runājam par manis un Jenny May Ziemassvētku koncertiem dievnamos, tad vēlos teikt tikai vienu – ir jāatnāk, lai sajustu to maģiskumu, ko piešķir dievnams tad, kad to pieskandina mūzika!”

Savukārt, Jenny May piebilst: “Man Ziemassvētki ir īpaši jau no bērnības. Adventes laikā vienmēr ir sajūta, ka dvēsele paceļas citā spārnu lidojumā. Man šķiet, ka daudzi sajūt, kā dzied tās dvēseles stīgas, kuras ilgi ir klusējušas. Tās ir īpaši labskanīgas Ziemassvētku laikā. Man prieks, ka ar svētku programmu mēs vairojam cilvēkos gaismu un svētku sajūtas. Vienkārši sanākt kopā un būt, ļauties ieklausīties savā dvēselītē. Priecājamies ikvienu no jums satikt savos koncertos. Gaidīsim arī Tevi.”

Biļetes iespējams iegādāties Biļešuparadīzes kasēs, kā arī konertu dienās pie ieejas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu