Noskaidro, ko Megana Mārkla dāvinās Kembridžas hercogienei dzimšanas dienā (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Keita Midltone
Keita Midltone Foto: PA/Scanpix

8. janvārī Keitai Midltonei paliks 37 gadi. Karaliskajai ģimenei pietuvināta persona pastāstījusi medijiem, ko Megana Mārkla dāvinās Kembridžas hercogienei dzimšanas dienā, informē Express.

Sociālajos tīklos jau ne pirmo mēnesi tiek apspriestas Keitas Midltones un Meganas Mārklas saspīlētās attiecības. Tomēr pēdējā laikā ir redzams, ka abas hercogienes viena pret otru izturas silti.

Megana Mārkla
Megana Mārkla Foto: SCANPIX
Keita Midltone ar diadēmu galvā
Keita Midltone ar diadēmu galvā Foto: PA/Scanpix

Pavisam nesen izdevumam Express karaliskajai ģimenei pietuvināta persona pastāstījusi, ko Megana dāvinās Keitai 37. dzimšanas dienā: "2018. gadā Megana viņai uzdāvinājusi piezīmju grāmatiņu un rokassprādzi - pateicībā par to, ka Keita palīdzējusi organizēt Mārklas kāzas ar princi Hariju. Šogad Saseksas hercogiene sagatavojusi dāvanā nelielu dienasgrāmatu ādas vākos, kur Keita varēšot pierakstīt savas domas un idejas." Tāpat informētā persona piebildusi, ka Keitai esot ļoti patikusi pagājušā gada dāvana un viņa esot bijusi ļoti aizkustināta.

Princis Harijs un Megana Mārkla savā kāzu dienā
Princis Harijs un Megana Mārkla savā kāzu dienā Foto: Damir Sagolj / REUTERS

Fotogalerija: Meganas Mārklas vienkāršais stils 

Fotogalerija: Keita Midltone ar diadēmu

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu