"Attīstībai/Par!" saskata iespēju ātri panākt progresu valdības darbu apkopošanā (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Apvienības "Attīstībai/Par!" pārstāvji -līdzpriekšsēdētājs Daniels Pauļuts un Ilze Viņķele piedalās pēc apvienības iniciatīvas rīkotajā sanāksmē par veselības aprūpes reformu, kurā piedalās pārstāvji no "Jaunās Vienotības", nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK un Zaļo un zemnieku savienības.
Apvienības "Attīstībai/Par!" pārstāvji -līdzpriekšsēdētājs Daniels Pauļuts un Ilze Viņķele piedalās pēc apvienības iniciatīvas rīkotajā sanāksmē par veselības aprūpes reformu, kurā piedalās pārstāvji no "Jaunās Vienotības", nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK un Zaļo un zemnieku savienības. Foto: Evija Trifanova/LETA

Partijām ir iespējams ātri panākt progresu sarunās par valdības darbu apkopošanu, pirmdien žurnālistiem pavēstīja partiju apvienības "Attīstībai/Par!" līdzpriekšsēdētājs Daniels Pavļuts.

Politiķis akcentēja, ka pamatuzstādījumos AP ar Ministru prezidenta amatam nominēto Krišjāni Kariņu (JV) ir "uz vienas lapas" un ka šodienas tikšanās ar "Jauno Vienotību" un Kariņu bijusi ļoti produktīva un parādījusi, ka abām pusēm ir politiska un praktiska vienprātīga svarīgākajos jautājumos.

Kariņam arī neesot bijuši nekādi iebildumi pret "Attīstībai/Par!" virzīto ministra amata kandidātu pieredzi un kompetencei, pauda AP līdzpriekšsēdētājs.

Kā ziņots, Valsts prezidents Raimonds Vējonis premjera amatam nolēmis nominēt Kariņu.

Kariņš piedāvājis veidot valdību, kurā būtu pārstāvētas piecas partijas - "Jaunā Vienotība", Jaunā konservatīvā partija (JKP), "KPV LV", "Attīstībai/Par" (AP) un "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK).

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu