Kura ir karalienes Elizabetes II mīļākā somiņa? (2)

Cik tā maksā?
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Viņas Augstība karaliene Elizabete II nekad sabiedrībā neiziet bez rokassomiņas. Vēl vairāk, tā kalpo viņai par īpašu slepeno zīmju devēju apkārtējam personālam. Lai gan somiņu karalienei ir daudz, ir kāda īpaša, kuru viņa ir iemīļojusi visvairāk. 

Kā stāsta The Telegraph, karalienei kopā ir ap 200 somiņu un tās visas ir no britu zīmola "Launer". Tomēr sabiedrībā viņa visbiežāk dodas ar šā zīmola somu modeļiem Royal un Traviata.

Gada laikā karaliene nomaina ap piecām somiņām. 

Foto: selfridges.com

Ar zīmolu "Lauren" karaliskajai ģimenei saistās tradīcijas, jo kopš 1950. gada šīs somiņas nēsāja Karaliene Māte. Tā laika karaliene šīs somas uzdāvināja arī savām meitām - Elizabetei un Margarētai.

Kopš tā laika karaliene Elizabete II šo zīmolu tur cieņā mātes piemiņas vārdā. 

Atklāts Elizabetes II somiņas noslēpums

Karalienes somiņā visbiežāk atrodas pūdernīca, mutautiņš, pildspalva, lūpu pomāde, ledenes un briļļu maks. Jā, skaidru naudu karaliene nenēsā līdzi saviesīgos pasākumos!

Ja karalienei jādodas garākā braucienā, viņai patīk minēt krustvārdu mīklas, kuras tiek speciāli sagatavotas somiņas izmēram.

Karaliene nekad neizvēlas uz pleca nēsājamas somas - vienmēr somiņu varēs redzēt uz viņas augstības kreisās rokas.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu