Spriedīs par tehnoloģiju ietekmi uz bērniem (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Datora klaviatūra.
Datora klaviatūra. Foto: Ieva Lūka/LETA

Janvāra beigās biedrība "Sajūtu pasaule" rīko bezmaksas semināru, kurā psiholoģe Iveta Aunīte runās par tehnoloģiju ietekmi uz bērniem, informēja biedrībā.

Seminārā "Mans bērns un tehnoloģiju atkarība" tiks runāts par nopietnu tēmu, kas skar daudzas ģimenes, kurās aug bērni un pusaudži.

Seminārā tiks runāts par to, kā izmantot tehnoloģijas savā labā, kā ievērot kādas robežas, vai ir iespējams izvairīties no konflikta ar bērnu, nosakot ierobežojumus, kā sabalansēt dzīvi tehnoloģijās un ārpus tām un ko nozīmē - "dzīvot pa īstam".

Seminārs notiks 24.janvārī nevalstisko organizāciju namā, Rīgā, Ieriķu ielā 43A, no plkst.18 līdz plkst.19.45.

Psiholoģe Iveta Aunīte ir absolvējusi Starptautisko praktisko psihologu augstskolu. Jau otro gadu desmitu vada savu privātpraksi, un apmēram 70% no klientiem ir tieši bērni un viņu vecāki. Vairāk nekā desmit gadus Aunīte ir lektore ne tikai izglītības sistēmā, bet arī uzņēmumos. Sadarbojusies ar portālu "Mammām un tētiem", kā arī ir grāmatas "Kā izprast savu bērnu" līdzautore (Daina Kājiņa un Iveta Aunīte).

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu