Lampa - gaismas avots un dizaina priekšmets

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Iegādājoties vienu no svarīgākajiem mājokļa interjera elementiem - lampu, mēs bieži vien domājam par tās funkcionālo pusi. Taču lampa pilda ne vien gaismekļa funkciju, bet arī var kalpot kā gaumīgs dizaina priekšmets, kas izrotā dzīvesvietu. Lai šī rota mājoklim piešķirtu oriģinālāku tēlu, vajadzētu izvēlēties pavisam atšķirīgas lampas, kas nav savā starpā saskaņotas. Iepazīsties ar Nekustamo īpašumu sludinājumu portāla City24.lv sagatavotajiem ieteikumiem un padari dzīvesvietu daudzveidīgāku!

Ja vēlies būt piesardzīgs, izvēloties dažādu lampu dizainu, dod priekšroku vienotai krāsu gammai. Daudzveidīgais gaismekļu dizains, kas izvēlēts tādā krāsā kā vēl kāds interjera priekšmets telpā, radīs daudzveidīgu, taču ne haotisku noskaņu. 

Domājot ārpus rāmjiem, efektīvu atmosfēru telpā radīs metāla stāvlampa, ko var sakombinēt teju ar jebkuru citu dizaina elementu. Patiesībā - jo dažādāki metāli, jo labāk!

Foto: city24.lv

Guļamistaba ir tā vieta, kur vajadzētu nedaudz "piebremzēt" ar ekstravagantu, daudzveidīgu gaismekļu izvēli. Tas gan nenozīmē, ka jāizvēlas kas pavisam parasts un neinteresants. Arī dizaina ziņā vienkārši gaismas elementi, kam ir sava neliela "odziņa", var radīt pietiekami oriģinālu kopējo tēlu. 

Foto: city24.lv

Tiem, kas  lampu tomēr nespēj iedomāties kā interjera elementu, bet tikai gaismas devēju, piemērots risinājums būs iebūvējamās griestu lampas. Arī tās, starp citu, var iegādāties ļoti dažādas. Lai radītu pilnības efektu, jebkurus gaismekļus spēj papildināt spuldzes, kas mūsdienās pieejamas dažādās formās, krāsās, gaismas stiprumā, temperatūrā, kalpošanas ilgumā u.tml.

Foto: city24.lv

Ar attēlos redzamo īpašumu var iepazīties šeit!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu