"Vai karaliene pilī ēd picas?" Bērni, cepot picas, ar jautājumiem smīdina Keitu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Kembridžas hercogiene Islingtonā, Karaļa Henrija pastaigu dārzā ļāvusies kādam jautram un ģimeniskam pasākumam - kopā ar skolēniem viņa cepa picas. Gatavošanas procesā bērniem radušies daudzi jautājumi un interesanti novērojumi, kas sasmīdināja hercogieni.

Kembridžas hercogiene, rullējot picas mīklu, atbildēja uz vairākiem bērnu jautājumiem, starp kuriem bija kāds pavisam tiešs: "Vai karaliene kādreiz ir ēdusi picu?"

Ketrīnu šī ziņkārošanās patiešām uzjautrināja, un viņa atbildēja: "Tas ir ļoti labs jautājums! Es nezinu... Varbūt nākamreiz man viņai to pajautāt?"

Kāds zēns hercogienei pajautājis, vai drīkst satikt viņas bērnus, uz ko Ketrīna diplomātiski atbildējusi, ka bērni ir skolā, lai gan ļoti labprāt atrastos te un kopā taisītu picas. 

Gatavojot bērni uzzināja, ka Ketrīnai no tiesas garšo picas, īpaši peperoni picas. Hercogiene neslēpj, ka šad tad atļaujas arī picu ar kraukšķīgu bekonu.  

Foto: Reuters/SIPA/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu