"Rīgas satiksme" pārtraukusi iepirkumus Skanstes tramvaja projektā (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemās grīdas tramvajs Kr.Barona ielā. Ilustratīvs attēls.
Zemās grīdas tramvajs Kr.Barona ielā. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas pašvaldības uzņēmums “Rīgas satiksme” pārtraukusi uzsāktos iepirkumus Skanstes tramvaja projektā, portālam TVNET pavēstīja uzņēmuma pārstāvis Viktors Zaķis.

Tiek norādīts, ka Rīgas satiksmes iepirkumu komisija piektdien pieņēmusi lēmumu par Kohēzijas fonda projekta Nr.4.5.1.1/16/I/002 “Rīgas tramvaja infrastruktūras attīstība” ietvaros organizēto iepirkumu slēgto konkursu "Rīgas tramvaju infrastruktūras pārbūve" un sarunu procedūru “Par zemās grīdas tramvaju piegādi” pārtraukšanu.

Abus pārtrauktos iepirkumus no jauna plānots izsludināt tuvāko mēnešu laikā. Līdz jaunas iepirkumu procedūras sākšanas “Rīgas satiksme” paredzējusi pārstrādāt iepirkumu dokumentāciju, pārskatot prasības pretendentiem, tādējādi iespēju robežās paplašinot potenciālo pretendentu loku.

Jānorāda, ka pirms iepirkumu izsludināšanas visai iepirkumu dokumentācijai tiek veikta likumdošanā noteiktā pirmspārbaude Iepirkumu uzraudzības birojā. Tāpat arī noslēgtā līguma par projekta īstenošanas uzraudzību (Integritātes pakts) ietvaros “Rīgas satiksmes” iepirkumu komisija aktīvi sadarbojas ar biedrību “Sabiedrība par atklātību – Delna”.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu