Putina reitings noslīdējis līdz vēsturiski zemākajam līmenim (31)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Krievijas prezidents Vladimirs Putins
Krievijas prezidents Vladimirs Putins Foto: TASS/Scanpix

Krievijas iedzīvotāju uzticēšanās līmenis prezidentam Vladimiram Putinam noslīdējis līdz zemākajam līmenim kopš 2006.gada: pašlaik viņam uzticas tikai 33,4% Krievijas pilsoņu, tā, atsaucoties uz Viskrievijas sabiedriskās domas izpētes centra [ВЦИОМ] nule kā publicētiem aptaujas datiem, ziņo Deutsche Welle.

Sociologu apkopotie dati liecina, ka Putina darbību prezidenta amatā atbalsta 62,1% Krievijas pilsoņu, bet premjera un valdības darbu – attiecīgi 35 un 39,5%.

Bet tikmēr saskaņā ar citu aptauju, ko veicis fonds „Sabiedrības viedoklis” ["Общественное мнение" (ФОМ)], vairāk nekā puse krievu (54%) atzinuši, ka pastāvošās varas rīcība pēdējā mēneša laikā viņos izraisījusi neapmierinātību vai sašutumu.

Vēl 70% aptaujāto atzinuši, ka pēdējā mēneša laikā dzirdējuši no apkārtējiem cilvēkiem kritiskus izteikumus par Krievijas varasiestādēm. Fonds „Sabiedrības viedoklis” atzīmē, ka šāda veida neapmierinātība ir sasniegusi augstāko līmeni kopš 2013.gada.

Komentāri (31)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu