Vai Hitleram un Evai Braunai bija seksuālā dzīve? (4)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Eva Brauna, visticamāk, nekad ar Hitleru nav stājusies intīmos sakaros. Viņa cieta no kādas retas ginekoloģiskas slimības, kas šo procesu padarīja neciešami sāpīgu, atklājis profesors un pētnieks Tomass Lundmarks portālam "Daily Mail".

Fīrera sieva cieta no Maiera-Rokitanska-Kistnera-Hausera (MRKH) sindroma, vēsta Lundmarks, kurš 2011. gadā pabeidza Braunas biogrāfiju.

Šī retā slimība rodas, ja vēl nedzimušai meitenītei pilnībā neattīstās reproduktīvā sistēma. MRKH sindroma gadījumā vai nu trūkst dzemdes un maksts, vai tās ir ar attīstības defektiem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WARS4NATIONS (@wars4nations) on

Cilvēki ar neārstētu MRKH atklāj, ka šis sindroms seksu pārvērš agoniskās sāpēs un bieži vien jāveic ķirurģiska iejaukšanās.

Lundmarks pie šā secinājuma par Braunas slimību nonācis, pētot dokumentus, piemēram, Braunas personisku saraksti ar savu ginekologu.

Vēl viens pierādījums ir kalendārs, ko glabājis Gustavs Šoltens - ievērojams nacistu ginekologs, kurš strādājis Minhenes klīnikā. Kalendārā Šoltens ierakstījis: "Telefona zvans no Hitlera rezidences Berghofā. Ceļojums uz Itāliju. Pateicība par Evas Braunas operāciju."

Doktors Šoltens mira 1944. gadā autoavārijā, bet Lundmarks atrada ārsta dēlu Gerhardu. Gerhards apstiprināja, ka Brauna bijusi slimnīcā un viņa vecāki pēc tam devās apmaksātā ceļojumā uz Itāliju.

"Evas istaba esot bijusi piepildīta ar ziediem, tur izskatījās kā puķu veikalā," stāsta Lundmarks.

"Gerhards tajā dienā slimnīcā apciemojis savu tanti. Viņa esot teikusi, ka Eva visu dienu mokoties sāpēs."

Operācijas iemesls ir apstiprināts sarunā ar Evas māti Faniju - viņa to atklāja intervijā žurnālistam Nerinam Gunam, kad arī viņš rakstīja Braunas biogrāfiju 1968. gadā.

"Tika veikta maksts operācija," stāsta Lundmarks. "Es sāku interesēties - kas tas varētu būt? Runāju ar ķirurgu, kurš izstāstīja, ka visas detaļas norāda uz MRKH sindromu."

Cilvēki, kuri pazinuši Evu Braunu personīgi, snieguši vairākas liecības par viņas attiecībām ar fīreru. Ceļojumā uz Romu Eva atzinās savam tulkam, ka viņai nav fiziskas tuvības ar Hitleru.

Saskaņā ar tulka memuāriem, viņa teica: "Misijas, misijas, misijas ir viss, ko viņš zina. Pat doma par fizisku tuvību viņam nozīmētu misijas idejas piesārņošanu. Vairākkārt, skatoties kopā saullēktu, viņš atzina, ka spēj mīlēt tikai Vāciju."

Lundmarks arī min Hitlera personīgo ārstu un viņa divus sekretārus, kuri noraidīja, ka Hitleram un Braunai jebkad būtu bijušas seksuālas attiecības.

Pat pats Hitlers savā testamentā pateicas Braunai par "uzticīgu draudzību daudzu gadu garumā".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by World War I-II (@ww1.2.turkey) on

Profesors Lundmarks arī nav varējis atrast pierādījumus, ka Braunai varētu būt bijis kāds cits vīrietis pirms Hitlera.

Domājams, ka abu attiecības aizsargāja Hitleru no spekulācijām par viņa privāto dzīvi. "Viņa burtiski dzīvoja Hitleram," saka Lundmarks. "Un viņš to izmantoja."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Елена Майстер (@maister.matasova) on

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu