Atklāts neparasta dizaina ziemas pop-up restorāns “Tas nav tas, ko tu domā”

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Viedilv/Publikācijas foto

Ar gardiem ēdieniem, dzērieniem, improvizāciju un pārsteigumiem aizvadīts pirmais #VIEDI ziemas pop-up restorāna “Tas nav tas, ko tu domā” pasākums, kas nedēļas nogalē norisinājās Vidzemes augstienē - Madonā.

Pasākuma organizators Arturs Gailītis: “Šis ir pirmais mūsu komandas organizētais ziemas pop-up restorāns, tāpēc satraukums pirms pasākuma bija manāms. Taču, redzot cilvēku sajūsminātās sejas un vēlmi iesaistīties, tas pazuda. Mūsu mērķis ir sniegt cilvēkiem jaunas pozitīvas emocijas un piedzīvojumu. Ja tas izdodas, arī mēs esam laimīgi.”

No pasākuma vietas, kas atrodas pakalnā, paveras skats uz apkārtējiem mežiem. Tumšajā pasākuma vakarā apmeklētāji piedzīvoja arī romantisku mēnessgaismu, kas, iespīdot teltī, radīja īpašu noskaņu.

Pasākumā varēja baudīt ne tikai šefpavāra Kaspara Jansona radītos ēdienus 4 kārtās, bet arī aktivizēt savas maņas. Viesiem iespējams baudīt arī “King Coffee Service” kafiju. Savukārt eksperimentālās mūzikas izpildītāja Marta Smilga pasākumam piešķīra kosmiskas sajūtas.

Kalendārā ieplānoti vairāki pasākumi, kuros piedalīsies Latvijas labākie šefpavāri. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu