Holivudas zelta pāris Emīlija Blanta un Džons Krasinskis kļuvuši par kaimiņiem Metam Deimonam

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sipa/Scanpix/The Standish

Vēl pavisam nesen tenku žurnālus pāršalca vēsts, ka Holivudas aktieris Mets Deimons ir iegādājies dzīvokli Bruklinā par visai iespaidīgu summu – 16 miljoniem dolāru. Nu Deimona pēdās min skaistais aktieru pāris Emīlija Blanta un Džons Krasinskis, kas dzīvokli iegādājušies tanī pašā namā.

Bruklinas daudzstāvu nams drīz pārtaps par zvaigžņu piepildītu daudzdzīvokļu ēku. Vadoties pēc Ņujorkas izdevuma “Wall Street Journal”, šeit īpaši modernu un šiku dzīvokli ir iegādājušies aktieru pāris Emīlija Blanta un Džons Krasinskis par 11 miljoniem dolāru.

Foto: The Standish

Holivudas aktieri 12 stāvu ēkā ir kļuvuši par īpašniekiem dzīvoklim astotajā stāvā,  savukārt aktieris Mets Deimons dzīvos šīs pašas ēkas 12. stāvā. No Bruklinas dzīvokļu ēkas paveras pasakains skats uz Bruklinas promenādi un Ņujorkas ostu – tieši ainava aiz loga dažkārt ir iemesls, kāpēc ņujorkieši teju vai metas dzīvot tieši Bruklinas daudzstāvu namos.

Foto: The Standish

Aktieru pāra miteklis aizņems veselu stāvu, tas būs 464 kvadrātmetrus plašs dzīvoklis ar piecām guļamistabām un piecām vannasistabām. Bez dzīvokļa priekšrocībām ēkā atrodas speciāla bērnistaba, treniņu zāle un noliktava. Slavenību iecienītā ēka ir celta 1903. gadā. 

Foto: The Standish
Foto: The Standish
Foto: The Standish
Foto: The Standish
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu