Dzīvo kā Džeimss Bonds – Londonā ir iespēja iegādāties māju, kas aprakstīta Fleminga romānā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix/Strutt&Parker

Nu Londonas nekustamo īpašumu tirgū nonācis mājoklis, kur Īana Fleminga romānos par aģentu 007 dzīvojis pats Džeimss Bonds. Šis smalkais dzīvoklis atrodas Londonas ekskluzīvākajā rajonā, bet māju ir projektējis izcilais britu arhitekts sers Kristofers Rens.

Džeimsa Bonda mājoklis ir iekārtots gluži kā īstam slepenajam aģentam pienākas – tā iekārtošanā izmantotas jaunākās tehnoloģijas, tajā ir ierīkots īpašs Martini bārs, bet pats interjers ir ieturēts modernā un vienlaikus arī klasiskā stilā. Jāteic gan, ka aģenta 007 faniem nāksies krietni iztērēties – šāds dzīvoklis maksā teju septiņus miljonus mārciņu.

Foto: Strutt&Parker/Publicitātes foto

280 kvadrātmetrus plašajā mājoklī ir četras guļamistabas un saimnieku guļamistaba ar īpašu vannasistabu, mācību telpa, divas terases, šefpavāra cienīga virtuve, ēdamistaba, divi seifi, vestibils, garderobe un divas papildu vannasistabas. Visas telpas ir izkliedētas pa pieciem ēkas stāviem. Ēkai ir augstie griesti un 17. gadsimtam raksturīgais dekoratīvais apmetums. Viens no nozīmīgākajiem mājas elementiem ir modernā virtuve ar ekskluzīvā sadzīves tehnikas zīmola Gaggenau tehniku, vīna dzesētāju, apsildāmo grīdu, novērošanas kameru, gaisa kondicionieri un izeju uz terasi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu