Noticis lielākais gastronomijas festivāls Siguldā

Ieskaties, kā tur gāja?
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Siguldā norisinās "Ziemas garšu svinēšana"
Foto: Siguldā norisinās "Ziemas garšu svinēšana" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Siguldā, Livonijas ordeņa Siguldas pilī norisinājās lielākais Siguldas gastronomijas festivāls “Ziemas garšusvinēšana”. Pasākuma laikā apmeklētāji bija aicināti izbaudīt Rīgas-Gaujas reģiona šefpavāru uz uguns gatavotos ēdienus.

Ziemas izaicinājumu pieņēma un uz uguns ēdienus gatavoja desmit Rīgas-Gaujas reģiona restorāni: “Entresol”, “Ferma”, “3 pavāru restorāns”, “Valmiermuižas alus vēstniecība”, “Kungu rija”, “Stirna & avocado”, “Mollto Wine & Grill”, Mālpils muižas un Bīriņu pils restorāni, kā arī “Mr.Biskvīts”.

Foto: Siguldā norisinās "Ziemas garšu svinēšana"
Foto: Siguldā norisinās "Ziemas garšu svinēšana" Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Siguldā norisinās "Ziemas garšu svinēšana"
Foto: Siguldā norisinās "Ziemas garšu svinēšana" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Restorānu sarūpētajos labumos, apmeklētāji atrada tādus gardumus kā krāsnī ceptas Baltijas reņģes, aļņa burgerus, pīles kājas, brieža gaļas zupu, grilētas skumbrijas, jēra zupu, cūkas pavēderi un simtagades stores zupu. Savai gaumei piemērotāko varēs atrast arī desertu cienītāji - kumelīšu tējas panna cotta, vēja kūka ar ābolu musu, ķirbju siera kūka, dzērveņu zefīrs ar biezo aitas jogurtu, ķeizarbiskvīta pankūkas, flambētas ogas ar sukāžu kēksu, kā arī biešu, jāņogu vai šokolādes sorbets.

Foto: Siguldā norisinās "Ziemas garšu svinēšana"
Foto: Siguldā norisinās "Ziemas garšu svinēšana" Foto: Jānis Škapars/TVNET
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu