Iepazīsties ar Lāgerfelda mantinieku - krustdēlu Hadsonu Kronigu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Lielākā daļa modes fanu zina 19. februārī aizsaulē aizgājušās leģendas Karla Lāgerfelda vismīļāko radījumu pasaulē - kaķeni Choupette. Bet diez vai kaķis būs tas, kuram piešķirs mantojuma tiesības. Kā izrādās, ir kāds zēns, ko, iespējams, pasaule pazīst mazāk, lai gan viņa statuss "krustdēls" ir gana nozīmīgs mantojuma tiesībās. 

"Chanel" modes māksliniekam Karlam Lāgerfeldam (vismaz pagaidām) nav zināms kāds bioloģiskais pēcnācējs, bet viņam ir oficiāls krustbērns - vienpadsmit gadus vecs zēns vārdā Hadsons Kronigs. 

Kas ir šis zēns, kurš pēdējās modes skatēs iznāca uz mēles, turoties pie rokas modes leģendai? 

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Hadsons ir vecākais dēls modeļa Breda Kroniga (Brad Kroenig) ģimenē. Breds, kā teicis pats Karls, ir "Chanel" modes nama un arī personīgi viņa mūza. Kad Breda ģimenē piedzima dēls, viņš krusttēva lomu piedāvāja Karlam, kurš ar pateicību to pieņēma. 

Karls ļoti pieķērās Breda ģimenei, un viņi bieži pavadīja laiku, kopā atpūšoties.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Kroenig (@bradkroenig) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Kroenig (@bradkroenig) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Kroenig (@bradkroenig) on

 

Karla krustdēls nereti piedalījās arī "Chanel" modes nama skatēs, pat nesot beidzamā skates modeļa - kāzu kleitas garo šlepi. 

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix
Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Hadsonu pats krusttēvs salīdzina ar mazo zēnu klasiskajā mēmā kino lentē ar Čaplinu "The Kid": "Viņš ir Džekija Kogana modernā versija. Viņa seja ir kā atvērts logs - tur var visu nolasīt, viņam pat nevajag neko teikt."

Breda sieva, Hadsona māte Nikola uzskata, ka Karla ietekme uz viņas dēlu ir nenovērtējama: "Viņš ļāva viņam vaļu visā, kas nozīmēja ko sev jaunu atklāt. Viņš viņam iemācīja ne tikai modi un mākslu  - tur ir kas dziļāks!"

Mazais zēns ir arī populārā apģērbu printa "KARL" autors. Šos krusttēva vārda burtus zēns uzzīmēja savā stilistikā. Lāgerfeldam tik ļoti tas patika, ka tie tika nokopēti jaunākajā "Chanel" bērnu kolekcijā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KARL LAGERFELD (@karllagerfeld) on

Pēc modes karaļa nāves testaments vēl joprojām ir noslēpums. Tomēr, zinot Karla attieksmi pret savu asinsradinieci - māsu, lielu daļu mantojuma varētu saņemt krustdēls. "Jā, man kaut kur Amerikā ir māsa, ko neesmu saticis 40 gadus," 2015. gadā Karls atklāja "The New York Times Magazin". "Neesmu ne reizi saņēmis no viņas bērniem svētku atklātnīti. Tā ir izvēle, nevis pienākums!"

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu