Autovadītājs bez tiesībām Sanktpēterburgā uz ietves notriec vairākus cilvēkus; divi bojā gājušie

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ātrā palīdzība Krievijā. Ilustratīvs attēls
Ātrā palīdzība Krievijā. Ilustratīvs attēls Foto: AP/Scanpix

Kāds autovadītājs Krievijas pilsētā Sanktpēterburgā pagājušās nedēļas nogalē ar automašīnu uzbraucis uz ietves un notriecis piecus cilvēkus, no kuriem divi gājuši bojā, vēsta Krievijas medijs “Meduza”.

Incidents notika naktī uz svētdienu.

Automašīna “BMW X6” pa ietvi nobraukusi aptuveni 120 metrus, bet pēc tam atgriezusies uz braucamās daļas un apstājusies.

Kā ziņo Krievijas aģentūra “Interfax”, šajā incidentā gājusi bojā 39 gadus veca Maskavas iedzīvotāja un 40 gadus vecs ASV pilsonis.

Vēl trīs cilvēki šajā incidentā guvuši ievainojumus – viņi visi nogādāti slimnīcā.

Kā pavēstīja Sanktpēterburgas policija, pie automašīnas stūres bija 30 gadus vecs Azerbaidžānas pilsonis, kurš Krievijā dzīvo jau kopš 2010.gada.

Viņš policistiem stāstījis, ka neilgi pirms notikušā kādā bārā lietojis tā dēvēto smieklu gāzi, no kuras viņš brauciena laikā zaudējis samaņu.

Par notikušo sākts kriminālprocess.

Kā vēsta Krievijas tīmekļa medijs “Fontanka”, minētais vīrietis pēdējo divu gadu laikā izdarījis 55 administratīvos pārkāpumus, kas galvenokārt saistīti ar automašīnu vadīšanu.

2018.gada novembrī viņam arī atņemta autovadītāja apliecība.

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu