Pārdošanā nonākusi Mērijas Keitas Olsenas modernā Ņujorkas māja

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sotheby’s International Realty/Sipa/Scanpix

Piemīlīgās māsiņas Olsenas mūsdienās ir pazīstamas ar ekstravaganto ģērbšanās stilu, tomēr izrādās, ka šīm māsām ir izteiksmīga gaume arī interjera dizainā. To lieliski pierāda māsas Mērijas Keitas mājoklis Ņujorkā, kas nupat ir nonācis nekustamo īpašumu tirgū un ir nopērkams par teju astoņiem miljoniem dolāru. 

Itāļu stila mājiņa atrodas pašā Manhetenas centrā un lieliski saplūst ar eleganto Ņujorkas pilsētas māju klasisko arhitektūru. Ēkā kopumā ir desmit istaba, tās iekārtojis kāds mākslinieku pāris, pirms šo pasakaino namu iegādājās Mērija Keita Olsena un viņas dzīvesbiedrs Olivers Sarkozī. 

Foto: Sotheby's International Realty

Dažās no ēkas telpām ir saglabāta oriģinālā ēkas ķieģeļu siena, bet uz istabām ved unikālas vītņu kāpnes - desmit istabas ir izkliedētas četros stāvos. Vēl viens būtisks aspekts Ņujorkas namiņam ir dēļu grīdas, kas daudzviet šajā pilsētā ir teju vai retums. Turklāt - šajā namā gandrīz katrā dzīvojamā telpā ir kamīns. 

Foto: Sotheby’s International Realty
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu