“Jaunvalžu” sestā sērija. Saruna ar RTU attīstības prorektoru Artūru Zepu

Podkāsts
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Šoreiz podkāsta saruna ar Rīgas Tehniskās universitātes attīstības prorektoru Artūru Zepu ir par vadīšanas izaicinājumiem konservatīvās un lielās institūcijās ar savu "īpašo iekšējo kultūru". Ko nozīmē "vadīt attīstību" augstākās izglītības nozarē? Kāpēc ir vērts iekāpt uzņēmēja kurpēs, lai saprastu arī augstākās izglītības attīstību Latvijā? Un, galu galā, kāda ir praktiskā atšķirība starp stratēģijām, vīzijām un misijām – par šiem un citiem aspektiem sarunā pie kafijas "jaunvaldis" no augstākās izglītības jomas Artūrs Zeps.

"Velns slēpjas detaļās" – tas ir Artūra Zepa motīvs un caurviju elements sarunā, kas skatāma un klausāma TVNET, kā arī Spotify platformā.

Mārtiņš Daugulis portālā TVNET aizsāk podkāstu sēriju “Jaunvalži”, kurā runā ar jauniem Latvijas vadītājiem, valdītājiem un līderiem. Šodienas varas un spējas vadīt portrets, principi un filosofija - ko nozīmē vadīt? Kas ir jāņem vērā, esot priekšā vai kalna virsotnē šodienas Latvijā? Atziņas brīvā sarunā no dažādu jomu pārstāvjiem, kas var derēt gan kā pieredzes un rekomendāciju stāsti, gan vienkārši iedvesmai darboties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu