Popa leģendas Maikla Džeksona nams “Nekurzeme” atkārtoti nonācis pārdošanā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SIPA/Scanpix

Ikoniskais dziedātājs Maikls Džeksons dzīves laikā bija pazīstams ar savu ekstravaganto gaumi – neparasto dejošanas stilu, apģērbu un arī viņa savdabīgo mājokli, kuru pats dēvēja par Nekurzemi. Tiesa, pēc Džeksona nāves šis mājoklis stāv tukšs, un tā īpašniekiem nu jau vairākus gadus ir ievērojamas grūtības to pārdot – šoreiz tas ir atkārtoti nonācis pārdošanā par krietni zemāku cenu.

Kad Maikla Džeksona īpašums “Nekurzeme”, māja ar milzīgu parku un atrakciju parku, pirmo reizi nonāca pārdošanā – 2015. gadā, tās cena bija 100 miljoni dolāru. Taču pēc vairākiem neveiksmīgiem mēģinājumiem mājokli pārdot, tas atkal ir nonācis nekustamo īpašumu tirgū. Šoreiz Nekurzemes cena ir 31 miljons dolāru, ziņo amerikāņu tabloīds “Wall Street Journal”.

Foto: AP/Scanpix

Šobrīd īpašums pieder nekustamo īpašumu un investīciju uzņēmumam “Colony Capital”. Pirms tam īpašums bija pārdošanā 2017. gadā par 67 miljoniem dolāru. Arhitektūras un dizaina žurnāls “Architectural Digest” vēsta, ka īpašuma kompleksā ietilpst 1115 kvadrātmetrus plašs mājoklis ar atsevišķām viesu mājām, lagūnas imitācijas baseins, basketbola laukums un iespaidīgs dārzs ar atrakciju parku. Džeksons šo īpašumu iegādājās 1987. gadā un tajā dzīvoja līdz savai nāves dienai 2009. gadā.

Foto: AP/Scanpix
Foto: SIPA/Scanpix
Foto: AP/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu