Latvijas-Zviedrijas spēļu studija radījusi videospēli, kurā piedalās emocionāli putni

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas-Zviedrijas neatkarīgā spēļu studija “Bird Pals” izziņo stratēģijas spēli “Birds with Feelings”, kas iznāks 2019. gadā PC platformai. Pasaulē, kurā visi iedzīvotāji ir dažādi putni, spēlētājs kontrolē diplomātu komandu, kas apņēmusies apturēt karu sarunu ceļā. Papildus tam, katram putnam ir jūtas - jūtas ietekmē putna cīņas spējas un mainās atkarībā no spēlētāja rīcības un lēmumiem.

“Mūsu mērķis ar “Birds with feelings” ir radīt mājīgu stratēģijas spēli, kur emocijām ir nozīme - tās ietekmē spēles norisi un iznākumu. Spēlēs mēs pavadām ļoti daudz laika, šaujot un nogalinot lietas, tāpēc spēles izveidi mēs sākām, liekot pamatā emocijas, kas būtu spēles kodols, nevis konflikts un kaujas” teica spēles veidotājs un viens no uzņēmuma dibinātājiem Sebastiāns Larsons.

Foto: Publicitātes foto

Katrs raunds spēlē “Birds with feelings” tiek izspēlēts līdzīgi kā Sudoku - putni tiek novietoti uz režģveida laukuma un tad diskutē ar pretiniekiem, cenšoties sadraudzēties ar tiem. Putnu emocionālie stāvokļi ietekmē šo diskusiju iznākumu un mainās spēlēs gaitā. Iznākumu ietekmē dažādi faktori: vai putni pavada laiku kopā ar saviem draugiem vai vieni paši; vai putni piedalās cīņas, vai paliek malā, kā arī, vai tiem izdodas pārliecināt savus pretiniekus, pievienoties viņu komandai. Spēlētajam ir jādomā stratēģiski, lai viņa putnu komandas emocionālais stāvoklis atbilst ne tikai šī brīža situācijai, bet arī nākamajiem izaicinājumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu