Wunderbaum smaržīgo eglīšu otrā dzīve

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Visā pasaulē pazīstamais gaisa atsvaidzinātājs tagad pieejams arī bundžiņā.

Aromatizētā Wunderbaum kartona "eglīte" ir gandrīz tikpat plaši atpazīstams produkts kā kokakola, tāpēc grūti to iztēloties jebkādā citā izskatā vai formā. Gadu gaitā ražotājs izstrādājis desmitiem un simtiem jaunu aromātu un krāsu fasonu, tomēr klasiskā eglītes forma palikusi nemainīga. Tomēr pavisam drīz tirdzniecībā Latvijā nonāks pavisam jauns Wunderbaum produkts metāla kārbiņās. Tās pildītas ar pārstrādātu Wunderbaum "eglīšu" šķiedru, tādējādi dodot kartona izstrādājumiem otro dzīvi un iemantojot nosaukumu Fiber Can - šķiedras skārdene.

Foto: Publicitātes foto

Patlaban pieejami četri dažādi aromāti par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu 3,45 eiro. Jaunais iepakojums paver plašākas pielietojuma iespējas, un Wunderbaum Fiber Can gaisa atsvaidzinātājus varēs izmantot ne tikai automašīnās, bet arī tualetes un citās telpās. Jaunā iepakojuma izcelšanai izgatavots arī īpašs statīvs tirdzniecības vietām, un tas ļaus pircējiem ērtāk izvēlēties sev tīkamāko aromātu. Tā kā skārdene pirms lietošanas ir aizvākota, ar smaržu iepazīstina neliels, piesūcināts paraugs zem vāciņa.

Wunderbaum gaisa atsvaidzinātāju izplatītājs Latvijā ir SIA Getz Nordic. 

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu