Malaizija plāno turpināt MH370 reisa lidmašīnas meklēšanu (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: ROB GRIFFITH/AP

Malaizija plāno turpināt pirms gandrīz pieciem gadiem pazudušās MH370 reisa lidmašīnas meklēšanu, apsolījis Malaizijas premjerministrs Mahatirs bin Mohamads, vēsta ASV raidsabiedrība CNN.

“Kamēr vien būs cerība, mēs turpināsim domāt par veidiem un iespējām noskaidrot [lidmašīnas likteni]. Mēs plānojam turpināt,” Mohamads paziņoja Austrālijas televīzijas kanālā “9 News Australia”, tiekoties ar Daniku Vīksu, kuras vīrs Pols bija viens no 239 cilvēkiem lidmašīnā, kas 2014.gadā mīklaini pazuda, esot ceļā no Kualalumpuras uz Pekinu.

Oficiālā lidmašīnas meklēšanas operācija, kuru veica Malaizija, Ķīna un Austrālijā, tika izbeigta 2017.gada janvārī. Meklēšana, kas izmaksāja aptuveni 150 miljonus ASV dolāru, noslēdzās bez rezultātiem.

Otra meklēšanas operācija, ko veica ASV uzņēmums “Ocean Infinity”, noslēdzās pagājušajā gadā pēc 90 dienu ilgiem neveiksmīgiem meklējumiem.

Pagājušā gada jūlijā Malaizijas varasiestādes paziņoja, ka nevar skaidri pateikt, kāpēc 2014.gada 8.martā pazuda aviokompānijas "Malaysian Airlines" reisa "MH370" pasažieru lidmašīna.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu