“Jaunvalžu” otrā sērija. Artūrs Miksons – psihoterapeita atziņas uzņēmumu vadītājiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Sarunu seriālā "Jaunvalži" Mārtiņš Daugulis runā ar jauniem Latvijas vadītājiem, valdītājiem un līderiem visdažādākajās dzīves jomās. Šodienas "vadītspējas" portrets, principi un filosofija – ko nozīmē būt priekšā un vest citus sev līdzi? Ar atziņām brīvā sarunā, kas var derēt gan kā pieredzes un rekomendāciju stāsti, gan vienkārši iedvesmai darboties, "Jaunvalžu" epizodē Artūrs Miksons – RSU Psihosomatikas un psihoterapijas klīnikas virsārsts. Artūrs Miksons ir interesants sarunu biedrs, kurš dalās ar divām pieredzēm.

Pirmkārt, kādas ir psihoterapeita atziņas, esot virsārstam, un kādas prakses lietojamas, lai darba kolektīvs būtu ražīgs un strādātu kā vienots organisms. Otrkārt, Artūra Miksona psihoterapeita praksē iespējams gūt daudz secinājumu par šodienas vadītāju profesionālajām iezīmēm - un riskiem, ar ko vadītāji sastopas.

Kas ir veselīga vadības filosofija – par to šoreiz podkāstā "Jaunvalži" Artūrs Miksons sarunā ar Mārtiņu Dauguli.

Šo un citas sērijas klausies arī "Spotify" platformā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu