Valtera līgava: Viņš man iemācīja mīlestību... (11)

Viņas pieredze
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

"Viņš man iemācīja mīlestību... Es iepriekš tādu nemaz nebiju īsti izjutusi," raidījumā "Sieviete. Personīgi" atklāti runā pāragri aizsaulē aizgājušā mūziķa Valtera Frīdenberga līgava Kristīne Paegle.

"Par to es varu teikt paldies! Kā zinām, ne vienmēr un ne daudziem ir tāda iespēja bijusi - mīlēt kādu. Man jābūt pateicīgai arī par to, ka tas bija tik īsi," atzīst Kristīne. 

"Atceros, ka bērēs bija tā sajūta, ka tie cilvēki, kas ir atnākuši, skatās uz visu caur Valtera acīm. Tā bija tāda klātesamības sajūta. Un tā ir patīkama sajūta, kas mūs vieno..." par šī brīža sajūtām raidījumā runā Kristīne. 

Reizēm šķiet, ka katra cilvēka dzīvē ir iemērīts kāds noteiks pārbaudījumu daudzums – smagas slimības, ciešanas, nodevības... Kā tikt galā ar lieliem dzīves sarežģījumiem un kā palīdzēt tuviniekiem, kas to dara, – par to šīs nedēļas raidījumā “Sieviete. Personīgi” – trešdien plkst. 21:30 “Helio” interaktīvās televīzijā kanālā “STV Pirmā!” 

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu