Parabobslejiste Annija par dzīvi pēc avārijas: man bija ne tikai lauzts mugurkauls...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

"Manu dzīvi mainīja avārija, kas notika 2013. gada 5. septembrī. Kopš tās dienas man šis datums ir ļoti nozīmīgs, jo tā man ir otrā dzimšanas diena," raidījumā "Sieviete. Personīgi" atklāti runā parabobslejiste Annija Krūmiņa, kura pēc nevainīgas ballītes cieta auto avārijā, pēc kuras vairs nekad nestaigās. 

"Šī diena nav man kā kaut kas briesmīgs, bet kā dzīves svinības. Es braucu kopā ar draudzeni, kas pirms divām nedēļām bija nokārtojusi vadītāja tiesības, un avarējām turpat gandrīz pie mājām. Mana kļūda bija tā, ka es nebiju piesprādzējusies, kaut tam tiku mācīta jau kopš mazotnes. Likās, kas ir divi kilometri," par avāriju raidījumā runā Annija. "Kad atvēru acis slimnīcā, sapratu, ka viss mainīsies... Tas nebija tikai mugurkaula lūzums..." 

Annijas skaudro stāstu vairāk akaties video: 

Reizēm šķiet, ka katra cilvēka dzīvē ir iemērīts kāds noteikts pārbaudījumu daudzums – smagas slimības, ciešanas, nodevības... Kā tikt galā ar lieliem dzīves sarežģījumiem un kā palīdzēt tuviniekiem, kas to dara, – par to šīs nedēļas raidījumā “Sieviete. Personīgi” – trešdien plkst. 21:30 “Helio” interaktīvās televīzijā kanālā “STV Pirmā!”

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu