"MobillyTX" līdzdarbosies subsīdiju un datu uzskaites sistēmas ieviešanā Šauļos

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas tehnoloģiju uzņēmums "MobillyTX" ar sadarbības partneri programmatūras izstrādātāju "ZZ Dats" noslēdza līgumu ar Šauļu pilsētas pašvaldību par 165 000 eiro, lai Šauļos ieviestu jaunu publiskās pārvaldes risinājumu, aģentūru LETA informēja "MobillyTX" komunikācijas konsultante Kristīne Geida.

Viņa sacīja, ka "MobillyTX" uzdevums būs radīt subsīdiju uzskaites un datu pārvaldes sistēmu, kā arī rūpēties par tās uzturēšanu. Šīs ir Latvijā pirmais "govtech" risinājuma eksports uz ārzemēm.

Vienlaikus "MobillyTX" pārstāvji sākuši sarunas, lai jauno risinājumu eksportētu uz Skandināvijas valstu un Vācijas tirgiem.

Pēc Geidas paustā, Latvijā minēto risinājumu daļēji vai pilnībā patlaban izmanto Jelgavas, Ogres un Liepājas pašvaldības, lai centralizēti un efektīvi pārvaldītu, kā arī neatkarīgi auditētu datus par personām, kas saņem dažādus pašvaldību piešķirtos pabalstus, subsīdijas un atvieglojumus.

LETA jau ziņoja, ka 2017.gadā "MobillyTX" strādāja ar 305 756 eiro apgrozījumu, kas ir par 43,1% vairāk nekā gadu iepriekš, bet zaudējumi saruka 4,6 reizes un bija 95 184 eiro.

Kompānija reģistrēta 2006.gada februārī, un tās pamatkapitāls ir 2842 eiro. Kompānijas 33,99% kapitāla pieder Uldim Pabērzim, bet 33% katram pieder Jānim Bergam un Normundam Bergam.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "ZZ Dats" 2017.gadā strādāja ar 4,295 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 34,9% vairāk nekā gadu iepriekš, bet peļņa pieauga 3,9 reizes un bija 494 866 eiro.

Kompānija reģistrēta 1995.gada decembrī, un tās pamatkapitāls ir 35 571 eiro. Kompānijas 52,5% kapitāls pieder Mārim Ziemai un 47,5% - Ingai Ziemai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu